درای تک | Drytech https://drytech.ir مجری تخصصی نماهای خشک Sun, 05 May 2024 09:06:57 +0000 fa-IR hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.1.6 https://drytech.ir/wp-content/uploads/2022/09/cropped-Fav-32x32.png درای تک | Drytech https://drytech.ir 32 32 سیستم بام شیبدار و نمای زدلاک (Z-Lock) https://drytech.ir/zlock/ https://drytech.ir/zlock/#respond Sun, 05 May 2024 08:55:50 +0000 https://drytech.ir/?p=6108 از مهمترین کاربردهای ورق های فلزی، استفاده از آن ها در پوشش سقف شیبدار فلزی و نما می باشد. ورق های فرم داده شده بصورت ورق های سینوسی و کاروگیت (ذوزنقه) موجود در بازار و همینطور ورق های تولید شده با دیتیل های خاص مثل T-Lock و Z-Lock و Rollcap و … می توانند پوشش های بسیار زیبا و مدرنی برای نما و سقف شیبدار ساختمان ها با کاربری های مختلف و بخصوص ویلاها باشند.ورق های فلزی با توجه به نوع جنس آن، طول عمر بالایی دارند (بین 40 تا 80 سال) و همچنین به دلیل مقاومت بیشتر نسبت به متریال های دیگر در مقابل فشار و ضربه، هزینه نگهداری به نسبت کمتری دارند.

نوشته سیستم بام شیبدار و نمای زدلاک (Z-Lock) اولین بار در درای تک | Drytech. پدیدار شد.

]]>

سیستم بام شیبدار و نمای زدلاک (Z-Lock)

در صنعت ساختمان سازي ورقهاي فلزها يکي از متريال هايي هستند که در گذشته چندان مورد توجه نبودند. سنگيني فلز و عدم تنوع آن يکي از دلايل اين امر بود اما امروزه فلز بصورت فرآوري شده، به شکل هاي مختلف و در ابعاد گسترده روي نما مورد استفاده قرار مي گيرد. استفاده از ورق هاي فلزي با ضخامت زير 1 ميليمتر جهت استفاده در نماي فلزي و سقف شيبدار فلزي، امروزه در مناطق مرطوب مثل شمال ايران، بسيار متداول شده است. از جمله زيباترين سيستم هاي مورد استفاده در نما و بام شيبدار فلزي ويلاها، سیستم زدلاک (Z-Lock) است که یکی از مدل های سيستم استندينگ سيم (Standing Seam) مي باشد.

استندینگ سیم چیست

زدلاک (Z-Lock) چيست؟

زدلاک (Z-Lock)، پنل هاي توليد شده از ورق هاي نازک فلزي، با استفاده از دستگاه مخصوص رول فرم، به صورت پنل هايي با طول بلند و داراي خم هاي مخصوص در کناره ها بصورت ايستاده است که با در هم قرار گرفتن اين خم ها و قفل شدن آن ها در يکديگر با استفاده از يک انبر مخصوص به نام Seamer، بدون جوشکاري و استفاده از پيچ روي سطح پنل ها، کاملا سطح آب بندي را تشکيل مي دهد که نماي بسيار زيبا و مقاومي در مقابل عوامل جوي به وجود مي آورد.

بيشترين استفاده از اين سيستم در بام هاي شيبدار مي باشد که جلوه بسيار زيبايي به ساختمان مي بخشد. اين روش، بگونه اي اجرا مي شود که پنل ها با استفاده از کليپس هاي مخصوص به سطح زيرسازي متصل مي شوند و پس از آن در يکديگر قفل مي شوند که اين روش باعث مي شود که پنل ها در مقابل انبساط و انقباض حاصل از تغييرات دمايي، بسيار انعطاف پذير عمل نمايند.

مزاياي استفاده از زدلاک (Z-Lock)
قابليت اجرا روي سقف شيبدار و نما به شکل پيوسته
قابليت اجرا روي انواع اشکال مختلف سقف هاي شيبدار
آب بند بودن
قابليت داشتن انواع عايق صوتي و حرارتي در زيرسازي
ظاهر مدرن و زيبا
قابليت استفاده به عنوان سقف سبک
قابليت رنگ پذيري با توجه به جنس متريال
امکان داشتن گاتر مخفي داخل سقف و نمايان خارج از سقف

استندینگ سیم در سقف

جزئيات اجرايي سيستم نما و بام شيبدار زدلاک (Z-Lock)

با توجه به استانداردهاي موجود در اين سيستم، ضخامت مطلوب جهت اجراي اين سيستم با ورق گالوانيزه ضخامت0.6 ميليمتر و براي متريال آلومينيوم 0.7 ميليمتر يا 0.8  ميليمتر مي باشد. پس از انتخاب جنس پنل ها مراحل مختلف اجراي سيستم استندينگ سيم به اينگونه است:

مرحله اجراي شاسي کشي اصلي:

در پروژه هايي که از زدلاک (Z-Lock) به عنوان سقف سبک استفاده مي گردد، لازم است سقف بصورت خرپا اجرا شود و پس از آن در جهت شيب بام نياز هست که شاسي کشي با پروفيل هاي عموما 50*30 ميليمتر و به فاصله 60 سانتي متر از يکديگر نصب گردد.

مرحله نصب عايق ها:

در اين مرحله در فاصله بين پروفيل ها، پارچه بخار بند (نم گير) جهت جمع آوري عرق و رطوبت احتمالي زير ورق ها و روي آن پشم سنگ جهت عايق نمودن از نظر حرارت و صدا قرار مي گيرد.

مرحله نصب چوب:

به جهت تقويت زيرسازي و همچنين داشتن جاي پيچ براي نصب کليپس پنل ها و از همه مهم تر، پر بودن زير ورق هاي اصلي در زمان پا گذاشتن و راه رفتن روي سقف، از چوب روس خشک شده و يا از ورق osb براي پوشاندن کامل سقف و نما استفاده مي شود.

مرحله نصب ورق:

در اين مرحله پنل هاي توليد شده با عرض دلخواه به روش زدلاک (Z-Lock)، با استفاده از کليپس مخصوص به زيرسازي چوبي زيرين خود متصل و در يکديگر قفل مي شوند و شکل z شکل به خود می گیرند.

در نهايت مي توان گفت سيستم زدلاک (Z-Lock) جايگزين بسيار مدرن و زيبايي جهت اجرا روي سقف هاي شيبدار ساختمان هاي ويلايي مي باشد. جهت دريافت قيمت اجراي زدلاک (Z-Lock) و بازديد از پروژه با کارشناسان ما در ارتباط باشيد.

مشخصات فنی استندینگ سیم
امتیاز شما

نوشته سیستم بام شیبدار و نمای زدلاک (Z-Lock) اولین بار در درای تک | Drytech. پدیدار شد.

]]>
https://drytech.ir/zlock/feed/ 0
لیکوپیل چیست؟ | قیمت و نحوه تهیه https://drytech.ir/liqupeel/ https://drytech.ir/liqupeel/#respond Tue, 19 Dec 2023 09:10:46 +0000 https://drytech.ir/?p=5045 دو اصل بسیار مهم در هر پروژه ساختمانی، مدیریت بودجه و مدیریت زمان می باشد. بسیاری از سطوح حساس و آسیب پذیر در پروژه های ساختمانی مانند نمای ساختمان، درب ها و پنجره ها، کاشی، سنگ، شیشه ها، آسانسورها و ...، هنگامی که نصب می شوند که هنوز عملیات اجرایی ساختمان تمام نشده، تیم های مختلف همزمان مشغول کار بوده و اقدامات محافظتی پروژه ضعیف، سنتی و ناکارآمد می باشد. سطوح آسیب پذیر، در معرض انواع آسیب های ناخواسته مانند سایش و خراشیدگی، پاشش رنگ، و مصالح، انواع حلال ها و ملات سیمانی، جوشکاری، فرزکاری و ... قرار می گیرند. همین امر باعث می گردد تا سازنده ها و مالکین ساختمان های در حال ساخت، هرساله مبالغ هنگفتی بابت تعویض یا تعمیر قطعات آسیب دیده هزینه کنند و زمان زیادی را هم بخاطر این دوباره کاری از دست بدهند و یا این موضوع باعث بسیاری از مناقشات و درگیری های بین کارفرما و پیمانکاران می باشد. درصورتی که از همان ابتدا و با صرف هزینه ای معقول می توان تمام سطوح مهم پروژه را (چه ساخت و چه بازسازی) با لیکوپیل محافظت کارآمد کرد.

نوشته لیکوپیل چیست؟ | قیمت و نحوه تهیه اولین بار در درای تک | Drytech. پدیدار شد.

]]>

لیکوپیل چیست؟

لیکوپیل مایعی تک جزئی، پایه آب و سازگار با محیط زیست می باشدکه پس از اجرا و خشک شدن تبدیل به یک پوشش محافظ موقت شده، که به راحتی قابل کندن می باشد. اجرای این محصول بسیار آسان بوده (قابلیت اجرای دستی با قلم مو و غلطک، پاششی و یا غوطه وری) و پس از اجرا تا کمتر از یک ساعت خشک شده و تشکیل یک لایه مقاوم می دهد که کاربرد آن محافظت از سطوح غیر جاذب و صاف مثل شیشه، انواع پلاستیک، سطوح فلزی، سنگ، سطوح روکش شده، سطوح رنگ یا لاک خورده و …، در برابر سایش و خراشیدگی، پاشش رنگ، مصالح، انواع حلال ها و ملات سیمانی، جوشکاری، فرزکاری و … می باشد. در نهایت هنگامی که دیگر نیازی به محافظت نبود به راحتی و بصورت یکپارچه و بدون گذاشتن هیچ اثری از خود، از روی سطح جدا می شود. لیکوپیل، غیر سمی، فاقد حلال و مهم تر از همه، خطر آتش سوزی در زمان مصرف آن وجود ندارد.

موارد استفاده از لیکوپیل در ساختمان

نمای شیشه ای (کرتین وال، اسپایدر و …) و دیگر سازه های شیشه ای

درب و پنجره و پروفیل آن ها

سرامیک

سنگ

کلیه سطوح پلاستیکی

سطوح چوبی و روکش شده مثل کابینت ها و درب ها و …

کورین

شیرآلات

سینک

کاسه های توالت و روشویی

وان حمام و زیر دوشی

کفپوش های وینیلی

صفحات کامپوزیت

سطوح فلزی آسانسورها

فایبرگلاس

هندریل ها

کلیه سطوح رنگ شده یا لاک خورده

لوازم خانگی و …

لیکوپیل
لیکوپیل
لیکوپیل

چرا لیکوپیل

تجربه نشان داده که در موارد متعددی، سطوح محصولات حتی قبل از رسیدن به دست مصرف کننده و در یکی از مراحل تولید، حمل و انبارداری یا اجرا و نصب، دچار آسیب هایی نظیر سایش و خراشیدگی و خوردگی و لکه و … می شوند. بروز این آسیب ها در برخی موارد منجر به تعمیر یا تعویض محصول شده که خود زیان مالی و زمانی به همراه دارد و در برخی موارد هم نادیده گرفته می شود تا توسط مصرف کننده کشف شده که این هم خود باعث سلب اعتماد از تولید کننده و متعاقبا اعتراض خواهد شد. لیکوپیل با قابلیت ماندگاری و محافظت سطح از ابتدای تولید محصول تا لحظه رسیدن به دست مصرف کننده، هم جلوی ضرر و زیان مالی و زمانی را خواهد گرفت و هم لذت تجربه کاری بی نقص را به مشتری شما هدیه خواهد داد.

 

مزایای لیکوپیل

اجرای سریع و بسیار آسان

سرعت خشک شدن مناسب

ایجاد لایه مقاوم و محافظت خوب از سطح

کنده شدن راحت

پایه آب و سازگار با محیط زیست

تمیز شدن سطح همراه با کندن

صرفه جویی در هزینه ها و زمان

 

جهت سفارش خرید و نحوه ارسال با کارشناسان ما در تماس باشید:

تلفن تماس:  02188581630

واتساپ: 09352101847

liqupeel
امتیاز شما

نوشته لیکوپیل چیست؟ | قیمت و نحوه تهیه اولین بار در درای تک | Drytech. پدیدار شد.

]]>
https://drytech.ir/liqupeel/feed/ 0
کرتین وال چیست؟ https://drytech.ir/%da%a9%d8%b1%d8%aa%db%8c%d9%86-%d9%88%d8%a7%d9%84-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/ https://drytech.ir/%da%a9%d8%b1%d8%aa%db%8c%d9%86-%d9%88%d8%a7%d9%84-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/#respond Sun, 13 Aug 2023 09:28:10 +0000 https://drytech.ir/?p=5021 سیستم کرتین وال یا لامل، در واقع به عنوان یک دیوار شیشه ای که نقش عایق حرارتی بین محیط داخل و خارج ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد و به دلیل سازه‌ای نبودن آن می‌توان گفت هیچ نقشی در تحمل بارهای ساختمانی نداشته و به همین دلیل در طراحی آن می‌توان از اجزا و مصالح سبک بهره برد که هم در هزینه‌های نهایی و هم کل بار مرده ساختمان نقش کاهشی خواهد داشت.

نوشته کرتین وال چیست؟ اولین بار در درای تک | Drytech. پدیدار شد.

]]>

کرتین وال چیست؟

یکی دیگر از انواع سیستم های نمای خشک محبوب و مدرن که در نمای ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد، نمای شیشه ای یا کرتین وال (Curtail Wall) یا سیستم لامل می باشد، که علاوه بر ظاهر جذابی که به ساختمان می بخشد، دید به بیرون را از فضاهای داخلی به حداکثر می رساند. این سیستم، هیچ یک از بارهای خود ساختمان را تحمل نمی کند، اما بار باد را به سازه ساختمان منتقل کرده و آن را توزیع می کند تا با برخورد به یک نقطه خاص، دچار شکستگی نشود.

مزیت های سیستم کرتین وال

  • پایین بودن وزن کلی و به حداقل رسیدن بار مردۀ کل ساختمان
  • بالا بودن تبادل نور با داخل ساختمان
  • کاهش مصرف انرژی
  • سرعت بالای اجرا
  • عایق صوت، حرارت و رطوبت
  • قابلیت ترکیب شدن با متریال های متنوع نما
  • قابلیت اجرای سیستم به شکل از قبل ساخته شده و یا نیمه ساخته شده
  • کیفیت بالای قطعات سازه
  • قابلیت نصب بازشو
  • قابلیت تغییر در سایز و ابعاد
  • داشتن جلوه خیره کننده در شب و روز
  • پایین آمدن هزینه های بهره برداری و محافظت و نگهبانی ساختمان
  • واکنش تنشی (Tension) بسیار مناسب در مقابله با حوادث طبیعی به ویژه زلزله

اجزای تشکیل دهنده سیستم کرتین وال

  • ترنزوم و مولین

ترنزوم یا ریل‌های افقی اعضای افقی روی پانل کرتین وال هستند که وظیفه تحمل و انتقال بار به مولیون‌ها را بر عهده دارند. مولیون‌ها یا ریل‌های عمودی به دال لبه یا تیر متصل می‌شوند و یکی از وظایف آنها جدا کردن هر واحد عمودی در، پنجره و یا نما از همدیگر است، همچنین تحمل بار مدول‌ها با این جزء بوده و با نصب یراق آلات به مولیون‌ها امکان باز شدن قسمت‌های از نما وجود دارد. اینها عمدتاً در تحمل وزن مرده دیوار پرده‌ای نقش داشته و وظیفه انتقال بار مرده به خود سازه را دارند. از جمله تفاوت‌های این دو اجزا می‌توان به تفاوت زه‌کشی آب در مولیون اشاره کرد.

  • براکت یا انکر

براکت یا انکرها یکی دیگر از اجزای کرتین وال ها هستند که نقش تکیه‌گاه را در این محصول داشته و خود از لحاظ ساختاری به سه دسته تقسیم می‌شوند:

  • انکرهای تحتانی
  • انکرهای میانی
  • انکرهای بالایی

مولیون‌ها از طریق  براکت‌هایی در لبه‌های دال به ساختمان متصل می‌شوند. مولیون‌های بالا و پایین از طریق آستین‌های داخلی متصل می‌شوند. ترنزوم‌ها در نقاط از پیش تعیین شده از طریق براکت‌ها روی مولیون‌ها نصب می‌شوند. و سپس، پانل‌های پرکننده در دهانه‌های مستطیلی ایجاد شده توسط مولیون‌ها و ترانزوم‌ها نصب می‌شوند. پانل پرکننده معمولاً یک شیشه ثابت است، اما می‌تواند ترکیبی از ورق آلومینیوم کامپوزیت، ارسی‌های باز یا سنگ باشد.

  • پرشر پلیت (Presser Plate)

این قسمت از کرتین وال وظیفه کنترل حرکت سطحی شیشه در سیستم نمای دیوار پرده‌ای را بر عهده دارد.

  • کاور کپ 

کاور کپ نیز برای پوشش دادن سطح پرشر پلیت و نیز برای ایجاد طرح‌های معماری و ظاهری خاص به خطوط عمودی و افقی نما به کار می‌رود. گاها از انواع خاصی از کاور کپ‌ها به عنوان شیدر بهره می‌برند.

کرتین وال چیست
امتیاز شما

نوشته کرتین وال چیست؟ اولین بار در درای تک | Drytech. پدیدار شد.

]]>
https://drytech.ir/%da%a9%d8%b1%d8%aa%db%8c%d9%86-%d9%88%d8%a7%d9%84-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/feed/ 0