بلاگ و مقالات

بخاربند

بخاربند به گونه ای عمل می کند که از یک سمت عایق مناسبی جهت جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت؛ و از طرف مخالف روزنه ای جهت خروج رطوبت و بخار می باشد. می توان گفت سطح بالایی آن، عایق مناسبی جهت آب بندی و سطح زیرین آن به صورتی است که می تواند بازدم کند و به اصطلاح سازه نفس بکشد.
بخاربند

بخاربند چیست و چه کاربردهایی دارد؟

بخاربند یا Vapor barrier یک پارچه چند لایه معمولا از دو لایه پلی استر و یک لایه مرکزی Breathable یا همان لایه تنفسی تشکیل شده است که بیشترین کاربرد آن، استفاده در لایه زیرسازی سقف شیبدار، سقف کاذب، دیوار پوش ها، خاربندی دیوار های کاذب سمنت برد، کناف، سازه های سب LSF ، سرویس های بهداشتی و … می باشد. عایق بخاربند برای کلیه نماهای دوجداره مانند کامپوزیت، چوب، سایدینگ،lsf ، فایبرسمنت، آکواپانل، دیوارهای پیش ساخته و کلیه سقف های شیبدار مانند سقف های شینگل، سفالی، فلزی و غیره طراحی شده و خاصیت خود را در شرایط سخت جوی حفظ می کند.

استفاده از این لایه در اجرای سقف های شیبدار مخصوصا فلزی الزامی است؛ زیرا این لایه بخار و عرق ایجاد شده زیر سطح فلز که بر اثر تابش نور خورشید اتفاق می افتد را به خود جذب می نماید و از نفوذ رطوبت به داخل جلوگیری می کند. این محصول بین 5 تا 10 نانو متر قطر دارند. برای درک درست این مقدار لازم است بدانیم که موی انسان 75 نانو متر قطر دارد. الیاف ابتدا به صورت نامتوازن (Flexi Filament) در هم تنیده می شوند و سپس با چسبیده شدن به هم، یک لایه را ایجاد می کنند. محصول تولید شده بسیار محکم بوده و به راحتی با دست پاره نمشود، ولی می توان با قیچی و یا چاقو آن را برید.

این عایق به گونه ای عمل می کند که از یک سمت عایق مناسبی جهت جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت؛ و از طرف مخالف روزنه ای جهت خروج رطوبت و بخار می باشد. می توان گفت سطح بالایی آن، عایق مناسبی جهت آب بندی و سطح زیرین آن به صورتی است که می تواند بازدم کند و به اصطلاح سازه نفس بکشد.

3/5 - (2 امتیاز)

همه ی نظرات:

نظر شما :