محصولات و خدمات

.فلاشینگ

فلاشینگ دسته ای از متریال های ساختمانی است که اغلب از فلز تولید می شود، وظیفه اصلی فلاشینگ علاوه بر زیبایی ظاهری که به ساختمان می بخشد، محافظ از سطوح مختلف مخصوصا نما، در مقابل آب باران می باشد. فلاشینگ ها کاربردهای مختلفی در ساختمان دارند که مهمترین موارد استفاده از این نوع پوشش ها، استفاده به عنوان فلاشینگ نما (درپوش)، فلاشینگ پنجره، فلاشینگ روی دیوار (فلاشینگ لبه دیوار)، فلاشینگ سقف شیروانی و فلزی و … می باشد. 

فلاشینگ

 فلاشینگ ها کاربردهای مختلفی در ساختمان دارند که مهمترین موارد استفاده از این نوع پوشش ها، استفاده به عنوان فلاشینگ نما (درپوش)، فلاشینگ پنجره، فلاشینگ روی دیوار (فلاشینگ لبه دیوار)، فلاشینگ سقف شیروانی و فلزی و … می باشد. عموما انتخاب نوع فلز بکار رفته و ضخامت ورق فلاشینگ و رنگ آن به مقتضیات هر پروژه ممکن است متفاوت باشد. اما بطور کلی بهتر است به دلیل ایستایی بالا و صرفه جویی در هزینه ها از ورق آهن با ضخامت 2 میلیمتر و بالاتر استفاده شود. نکته قابل اهمیت در فلاشینگ ها، خم های انتهایی و لبه آن ها به عنوان آبچکان است که بهترین روش خم، بصورت دو خم برگشت به داخل و بالا می باشد. نحوه نصب و رنگ فلاشینگ در قسمت های بعدی توضیح داده خواهد شد.

. فلاشینگ نما ساختمان

پروژه نوشهر - سقف شیبدار فلزی - فلاشینگ
فلاشینگ پنجره

. کاربردهای فلاشینگ

یکی از مهمترین کاربردهای فلاشینگ ساختمان، با استفاده از ورق های فلزی مخصوصا آهن به عنوان ورق فلاشینگ، استفاده از آن ها در نمای ساختمان، به عنوان فلاشینگ نمای ساختمان است. این نوع کاربرد فلاشینگ در نما بگونه ای طراحی می شود و اجرا می گردد که از سطح نما مقابل ریزش آب باران محافظ نماید. ضخامت ورق فلاشینگ جهت استفاده در نما به عواملی از جمله عرض فلاشینگ، خم ها و محل قرارگیری آن ها بستگی دارد که همانطور که گفته شد بهترین ضخامت ورق فلاشینگ نمای ساختمان از 2 میلیمتر به بالا می باشد. در مورد نحوه نصب این نوع فلاشینگ ها و در پوش ها، بهترین راه استفاده از زیرسازی و شاسی کشی با پروفیل آهن و سپس نصب بصورت جوشی می باشد.

. فلاشینگ پنجره

فلاشینگ پنجره نیز مانند فلاشینگ نما، دور پنجره های واقع در نما نصب می شود و وظیفه آن جلوگیری از نفوذ آب از درز پنجره های نصب شده روی نمای ساختمان و حتی داخل می باشد. این نوع از کاربرد های فلاشینگ شباهت زیادی به فلاشینگ نمای ساختمان دارد و نحوه اجرای فلاشینگ پنجره و رنگ آن ها تقریبا همانند یکدیگر است. فلاشینگ کف پنجره که عملکردی همانند فلاشینگ نماد دارد که از جاری شد آب باران روی نما و نفوذ آن به پشت پنجره و فریم های آن جلوگیری می کند.

. فلاشینگ روی دیوار

فلاشینگ روی دیوار، عموما روی دیوار جانپناه بام و دیوار دور محوطه اجرا می شود و وظیفه اصلی آن علاوه بر زیبایی ظاهری، محافظ از دیوار و در نهایت نما(درمورد فلاشینگ دیوار جانپناه بام)، می باشد. نحوه نصب فلاشینگ روی دیوار به دو صورت استفاده از پیچ و یا بصورت جوشی انجام می شود. مهمترین نکته در نصب این نوع فلاشینگ ها، آب بند بودن سطح اصلی و درزهای فلاشینگ است. بهتر است در نصب فلاشینگ قوطی کشی یکدست و هم سطح بصورت چند ردیف طولی (براساس عرض فلاشینگ) صورت پذیرد و ورق فلاشینگ به آن متصل گردد.

در حالت کلی استفاده از روش جوشی امنیت بیشتر نسبت به نصب با پیچ در مقابل نفوذ آب باران به فلاشینگ دارد. زیرا در این روش (جوشی) تمامی منافذ نفوذی آب کاملا با جوش آب بند پر می شود؛ اما در روش نصب با پیچ ممکن است از درز بین پیچ ها آب به پشت فلاشینگ ها نفوذ پیدا کند.

فلاشینگ پشت بام معمولا آخرین مرحله از تکمیل نمای ساختمان می باشد که با استفاده از زیرسازی مخصوص، یه زیرسازی متصل می گردد. پس از نصب و اطمینان از استحکام فلاشینگ پشت بام اقدام به رنگ آمیزی فلاشینگ می شود. در ادامه در مورد نحوه رنگ آمیزی توضیحات تکمیلی ارائه خواهد شد.

.فلاشینگ سقف

فلاشینگ دور سقف های شیب دار چه فلزی و غیر فلزی (فلاشینگ سقف شیروانی)، عملکردی همانند فلاشینگ روی دیوار دارد. به این صورت که با استفاده از خم، باید قسمتی از ورق فلاشینگ نصب شده دور بام، روی سقف و قسمتی روی نما قرار بگیرد تا هم آب باران روی سقف را به پایین شیب هدایت کند و هم اینکه از ریزش آب باران روی نماهای اضلاع مختلف ساختمان جلوگیری نماید. بهترین روش نصب این نوع فلاشینگ با ورق آهن بصورت جوشی و پس از آن رنگ آمیزی آن ها بعد از نصب می باشد. به این صورت که در ابتدا زیر سازی با پروفیل های فلزی متصل به سقف بصورت طولی و یا نردبانی (عرضی) انجام گیرد و پس از آن فلاشینگ ها روی قوطی قرار گیرند و با جوش آب بند تمامی منافذ آن پر شود.

. رنگ فلاشینگ

اگر در پروژه ای نیاز به نصب فلاشینگ با پیچ باشد، می توان از رنگ کوره ای روی فلاشینگ ها استفاده کرد، به این ترتیب که پس از تولید و انجام خم های مورد نیاز، پنل ها با استفاده از رنگ کوره ای و کد رال دلخواه رنگ شود و سپس با بسته بندی به محل پرو ژه منتقل گردد و پس از آن عملیات نصب با پیچ انجام شود. (نکته مهم در این مورد اجرای صحیح و رعایت اُوِر لب های مناسب جهت آب بندی برای ورق های کنار هم است). اما در روش نصب جوشی، به دلیل اینکه هنگام نصب ورق ها رنگ قسمت هایی که جوش می شود از بین می رود، از رنگ روی کار بصورت سنتی اما با استفاده از رنگ های مخصوص بدنه ماشین یا اپوکسی انجام می گیرد. (البته قبل از نصب نیاز به اجرای ضد زنگ روی هر دوطرف پنل ها الزامیست). پس از نصب ورق ها، استادکار نقاش درز ها را پُر و نقاشی می نماید تا در نهایت سطح یکدست و بدون درز داشته باشیم.

. قیمت فلاشینگ ساختمان

قیمت فلاشینگ نما و قیمت فلاشینگ روی دیوار بصورت متر طول و قیمت فلاشینگ نما بصورت مترمربع محاسبه می گردد که تابع وزن ورق های استفاده شده و زیرسازی می باشد. هرچه ضخامت و عرض ورق های استفاده شده بیشتر باشد مسلم است که قیمت هر متر طول فلاشینگ زیر بیشتر خواهد بود.

بطور کلی قیمت فلاشینگ دیواری، به چند دسته با عرض های حدودا زیر 50 سانت، بین 50 تا 100 سانت و بیشتر از 100 سانت تقسیم بندی می شود که در فاکتورنهایی بر این اساس قیمت گذاری می گردد.

همه ی نظرات:

  1. سبحان

    1401

    سلام. قیمت اجرای فلاشینگ کیلویی هست یا متر طولی؟

نظر شما :

4.9/5 - (7 امتیاز)